Start van de Ma Pride!

DoorNoëmi Achthoven

29 november 2023

Het is voor het mediacollege erg belangrijk om de leerlingen en docenten thuis te laten voelen. Van maandag 4 – 8 december gaan de Blind dates & Ma Pride van start! In de aula word speciaal voor deze week een radiostudio gebouwd. Leerlingen van het mediacollege zullen de rol van presentatoren op zich nemen. Er zullen interviews worden gehouden over de LGBTQ+ community. En worden er natuurlijk de leukste nummers afgespeeld!

We kunnen beroemde en minder beroemde gasten verwachten die hun verhalen delen, over hun leven als queer persoon. Ook kun je je nagels gaan lakken en komt er een workshop; Gender Diversiteit, wat voor docenten zal zijn. Dit gaat over het belang voor begrip aan diversiteit.

QR code ma pride
Scan de QR-code en meld je aan!

Een van de activiteiten van Ma Pride zijn de Blind dates die weer van start gaan! In de hele week van 4 – 8 december zal het in de aula plaatsvinden. Via de QR code, ook te vinden op story van het Instagram van MaLive. Kun jij je nog inschrijven en wie weet vind je wel de ware…

Tot slot willen we laten weten dat deze week bedoeld is om alle leerlingen en docenten zich thuis te laten voelen, ongeacht hun achtergrond, geaardheid of interesses.

QR code om je aan te melden voor de blind dates 2023 en vind de ware...
Scan de QR-code en meld je aan!

Dus, kom naar de aula en doe mee met de Blind dates & Ma Pride! Maak nieuwe vrienden, leer meer over de LGBTQ+ gemeenschap en geniet van de beste muziek. Het wordt een week om niet te vergeten op het mediacollege!

Op deze onderstaande link zul je live kunnen deelnemen aan de Ma Pride uitzendingen. https://www.salto.nl/malive/

https://malive.nl/2023/11/28/schoolfeest-populair-run-op-kaarten/

Lees hier het artikel over de populariteit van het schoolfeest!