Schoolfeest populair, run op kaarten

DoorPascal Niesen

28 november 2023

Het loopt storm voor het schoolfeest van Mediacollege Amsterdam. Deze week kan je iedere dag tussen 13 en 14 uur kaarten halen in de hal aan de Contactweg. Het feest is op 11 december in de Melkweg.

Studentenraad-lid San van Es zit in de feestcommissie en zei eerder tegen malive.nl: ‘’Wij zijn superhard bezig met het organiseren van een topfeest. En het is natuurlijk superleuk dat we het feest kunnen geven in de Melkweg, daardoor is iedereen nog enthousiaster.”

Het thema van het feest is Winter Wonderland, het programma is gevuld met artiesten en dj’s. In het totaal zijn 1250 kaarten beschikbaar. Op de eerste dag gingen er al meer dan honderd over de toonbank. Vandaag stond er een lange rij bij de tafel in de centrale hal van de Contactweg.

Het feest in de Melkweg op 11 december is van 20 tot middennacht. Kaarten kan je deze hele week halen bij de tafel in de centrale hal. Neem wel een identiteitsbewijs mee, je naam wordt gecontroleerd op de namenlijst van school. Op 11 december moet je ook je identiteitsbewijs meenemen, alcohol wordt alleen aan volwassenen geschonken.