Het lelijke eendje van K3

Marthe van K3 raakte geëmotioneerd tijdens Liefde voor muziek, de Vlaamse variant van Beste Zangers.

Marthe vertelt hier dat het leven in de spotlights niet alleen maar leuke kanten heeft. Marthe gaat als kinderidool door het leven waardoor ze vaak denkt dat ze altijd vrolijk moet overkomen op het beeld. Maar ze voelde zich diep van binnen zwaar gekwetst door de reacties die ze vanaf het begin af aan krijgt.  Marthe werd slachtoffer van bodyshaming. Er kwamen heel veel meningen over haar uiterlijk. Er werd zelfs op covers van tijdschriften “Marthe de lelijke van K3” neer gezet. Dat heeft Marthe enorm geraakt.

De man Van de K3 zangeres steekt een hart onder de riem. Hij laat weten dat hij het er totaal niet mee eens is. Hij noemt haar zelfs ‘De Allermooiste’ onder haar insta post. 

Cosmetische Verandering?

De kritiek op haar uiterlijk begon al voordat ze officieel lid van K3 was. Gert Verhulst gaf ook aan dat ze een droevige blik had door de manier waarop haar ogen staan. Hierna kwam meteen de vraag of ze het cosmetisch zou willen laten veranderen. Ze antwoordde hierop met: ‘als ik daardoor vrolijker op de foto sta, ja waarom niet?’ 

Gephotoshopt?

Een paar jaar later bleek dat haar gezicht volledig was gephotoshopt op de cover van hun nieuwe album: Ushuaia. De social media ging hier weer helemaal op los. Er werd gezegt dat het een grote schande was. Studio 100 heeft na deze reacties de cover weer terug veranderd naar het orgineel.

Gelukkig krijgt Marthe veel steun en liefde vanuit haar familie vrienden en fans natuurlijk