‘Het Jachtseizoen’ nu ook aan Spanje verkocht

DoorCas Roode

12 april 2024 , ,

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens maken sinds 2016 al Het Jachtseizoen, in hun bekendste serie wat eerst alleen op YouTube te zien was proberen diverse BN’ers 4 uur uit handen te blijven van de jongens van StukTV. De serie is binnenkort ook in Spanje te zien, Op Instagram schrijft Giel: “Wat ooit begon als een simpele woensdagopdracht, reist het nu de hele wereld over.”

De Serie is sinds 2021 ook te zien op SBS6 en er worden ook exclusieve afleveringen gemaakt voor de zender. Onder andere Eloise van Oranje, Martin Garrix, Armin van Buuren, Rico Verhoeven, Kees van der Spek en Frank Lammers hebben al een poging gedaan om vier uur lang op vrije voeten te blijven. Ook Premier Mark Rutte gaf aan een keer mee te willen doen.

Internationaal

De bekendheid is zeker niet onopgemerkt gebleven, want eerder is Het Jachtseizoen al verkocht aan Litouwen, Polen en België. Maar daar blijft het niet bij, want donderdag werd bekend gemaakt dat de serie nu ook in Spanje te zien zal zijn. Het concept van boevenvangen door middel van high tech equipment word dus overgenomen, het enige wat er veranderd zijn de presentatoren, de boeven en de stad. De Spaanse versie gaat Temporada de Caza heette, en vindt plaats in Madrid.

De eerste aflevering van Temporada de Caza is maandag al opgenomen.