Hoe gaat het met het wereldrecord radiomaken?

In januari kon je al lezen dat ik in augustus het wereldrecord radiomaken wil verbreken… Sindsdien is er weer heel veel gebeurd en geef ik jou nu een update.

15.000 euro, dat is wat ik nodig had om Guinness World Records te betalen en het record officieel werelds te maken. Na grote PR acties en veel landelijke media aandacht is het niet gelukt, maar ik laat mij niet zomaar stoppen van een droom najagen. Ik hoor je al denken: ‘Maar het is nog niet eens in de buurt van augustus?’. Dat klopt, daarom heb ik een update video gemaakt met de stand van zaken. Wil jij weten hoe en wat nu? Kijk dan even hieronder!

@thiegho

‼️RECORD UPDATE‼️ Ben of ken jij een lokale omroep met jong talent? Mail dan naar wereldrecord@regionoordkop.nl Doneren kan ook nogsteeds! Link in bio. #FYP #ForYou #VoorJou #vjp #viral #THIEGHO #wereldrecord

♬ CARNIVAL (feat. Rich The Kid, Playboi Carti) – ¥$ & Kanye West & Ty Dolla $ign & Rich The Kid & Playboi Carti