Doe mee: ontwerp een logo en huisstijl voor MBO Hub Amsterdam

DoorCaesar Hoff

7 maart 2024

In 2025 is het 750 jaar geleden dat Amsterdam werd gesticht. Dat wordt groots gevierd met veel leuke dingen. Voor Ma-studenten is het ook een feestje, want jij kunt jezelf in de kijker spelen met een logo-ontwerp voor MBO Hub Amsterdam. Zij zoeken een nieuwe huisstijl die past bij hun vernieuwing en creativiteit.

MBO Hub Amsterdam speelt hierbij een belangrijke rol. Samen met de gemeente Amsterdam, bedrijven en anderen gaan we verschillende projecten en feestjes organiseren. Om te laten zien wie we zijn, willen we een mooi logo en een leuke huisstijl hebben. Het logo moet laten zien dat we goed zijn in ons werk, dat we creatief zijn en dat we vernieuwend zijn.

Wat gaat er gebeuren?

Jij bent dus uitgenodigd om mee te doen aan een ontwerpwedstrijd. Het logo en de huisstijl moeten herkenbaar, opvallend en positief zijn, duidelijk refereren aan het mbo, en trots uitstralen. Daarnaast moet het logo geschikt zijn voor diverse toepassingen, zowel lokaal als landelijk, met een knipoog naar het DNA van Amsterdam. 

De winnaar krijgt eeuwige roem, media-aandacht, het is goed voor je portfolio, en je volgt een masterclass van een reclamebureau. Tot slot geef je je carrière een boost. 

Deadline

Lever je ontwerpen van het logo en huisstijl in uiterlijk 28 februari via: communicatie@ma-web.nl. De jury selecteert vijf studenten die mogen pitchen in de week van 4 maart.