What to wear and listen – schoolfeesteditie

DoorJulie Scholten

11 december 2023 ,

Vanavond is het zo ver, het schoolfeest in de Melkweg van Mediacollege Amsterdam. Onze schoolredactie kan in ieder geval niet wachten, jij ook niet? Wij hebben er zin in alleen zitten we met een paar kleine vragen. Misschien een struggle van meerdere studenten maar wat doe je aan? En wat voor muziek word er gedraaid op het feest? We let you know!

Vanavond wordt de Melkweg omgetoverd tot een bruisend feestlocatie, want het langverwachte schoolfeest zal plaatsvinden in de prachtige locatie van de Melkweg. Deze legendarische plek in Amsterdam is niet alleen een concertzaal, maar een cultureel centrum dat al decennialang bekend staat om zijn levendige sfeer en diverse evenementen.

Te luisteren

Er zullen een hoop verschillende artiesten te horen zijn zoals: Mystic, Taze, ZLT, Juice T.R.M., Steezy Novel, Chezzie & Zwennie en Invictim bekend van o.a. ADE. Invictim heeft vooral wat lekkere relaxte nummers die een beetje de zelfde vibe aanhouden als de muziek die je luistert in de club. Ook zullen er suprising acts komen. Met een mix van genres en artiesten zorgt het schoolfeest voor een levendige sfeer waar iedereen zijn favoriete deuntjes kan vinden en samen met vrienden van de muziek kan genieten.

Outfitstress

Op het aanstaande schoolfeest, gehuld in het betoverende thema van Winter Wonderland, is de dresscode een kans om jezelf te laten stralen als een winters sprookje. Een leuk jurkje komt altijd goed van pas maar de Hollandse Winter steekt daar soms een stokje voor want dat kan nogal koud zijn. Doe vooral iets aan waar je je fijn in voelt. Dus heb jij zin om je vrolijke fouten kersttrui uit de kast te halen moet je dat vooral doen!

Vergeet niet om je outfit te completeren met een glimlach en een vleugje zelfvertrouwen, want dat is tenslotte de ultieme accessoire voor een onvergetelijke avond in het Winter Wonderland van het schoolfeest.