Nieuwe site voor Malive.nl

DoorFloris Mulder

1 september 2023

Een nieuw schooljaar betekent dit keer ook een nieuw ontwerp voor malive.nl. We hebben de site aangepast omdat we actiever de inhoud oppakken. Dit gebeurt door tweedejaars studenten Mediaredactiemedewerker, vier dagen in de week vanaf de redactie in lokaal 0.04. Je bent daar altijd welkom.

Studenten Mediaredactiemedewerker leren verhalen vertellen. Ze doen hun werk vaak op redacties of een afdeling communicatie. Het docententeam denkt dat je veel kunt leren in reguliere lessen, maar de praktijk is soms nog leerzamer. Daarom hebben we de onlineredactie ingericht. Iedere dag verzorgen wij berichten over gebeurtenissen in school.

Wat kun je verwachten op malive.nl?

Vier dagen van de week is de redactie van malive.nl bezet. We schrijven over nieuws dat voor jullie relevant is. Dat kan gaan om besluiten van de regering, denk aan ontwikkelingen rond de studiefinanciering. Maar we gaan veelvuldig de school in. We willen weten wat er speelt, wat jullie bezig houdt. We werken daarbij nauw samen met de redactie van MaLive Radio. Want de uitzendingen gaan ook gewoon door.

Toekomst

In de toekomst krijgt de site meer inhoud, maar ook meer functies. We werken hard aan een prikbord zodat studenten elkaar makkelijker kunnen vinden. We dromen van een plek waar jij hulp kunt vinden van andere studenten om iets voor elkaar te krijgen.

Contact

Je bent altijd welkom op de redactie, die is in de gang richting PET, naast de radiostudio. Loop gerust binnen om even te kletsen of nieuws door te geven. Ook kan je via de site reageren op berichten. En je kan ons mailen via ma-live@ma-web.nl. We hopen je snel te zien, online of offline! En natuurlijk heel veel succes in het komende schooljaar.

Een gedachte over “Nieuwe site voor Malive.nl”
  1. […] Hoe leuk is het dat we nu onze eigen site hebben waar we het nieuws en of informatie kunnen vermelden van de afgelopen tijd of de tijd die nog moet komen. Deze dingen vermelden wij op onze eigen “mediacollege manier”. We maken even een korte terugblik op de week van 11 tot 15 september, en vragen we een docent en student over hun ervaringen. We starten met Dirk Lustenhouwer die ons lesgeeft in het maken van radio. Dit is een link naar informatie over de nieuwe site https://malive.nl/2023/09/01/nieuwe-site-voor-malive-nl/ […]

Reacties zijn gesloten.