Keuken Kampioen Play-offs beloven spectaculair te worden

Toetje van het seizoen is van start

De spannendste fase van het Nederlands voetbal is weer van start gegaan. Hoewel zondag pas de laatste speelronde van de Eredivisie is, zijn maandag de Keuken Kampioen Play-offs al begonnen. Voor vele supporters is het elk jaar weer iets om naar uit te kijken. Niet voor niks worden de wedstrijden in de nacompetitie gezien als toetje van het seizoen. Met als hoofdprijs een ticket voor de Eredivisie. Omdat er zoveel op het spel staat zijn het vaak knotsgekke wedstrijden. Denk aan de 3-3 van Excelsior bij ADO (2022), of de 4-5 winst in de laatste seconden van RKC op bezoek bij Go Ahead Eagles (2019).

Verrassende nederlaag Roda JC bij NAC

De play-offs begonnen deze week in stijl. Nadat Roda JC twee weken geleden al dacht gepromoveerd te zijn, werd maandagavond in de eerste wedstrijd verrassend met 3-1 verloren van NAC in Breda. Een dag later speelde FC Emmen en FC Dordrecht in Drenthe met 2-2 gelijk en later die avond won ADO Den Haag met 2-3 bij De Graafschap. Dit weekend zijn de returns, volgende week beginnen de halve finales.

Vorig seizoen was het Almere City dat de play-offs won en zo voor het eerst in de clubgeschiedenis promoveerde naar het hoogste niveau van Nederland.

De 11 Meest Krankzinnige Finales van de Play-Offs  – ESPN NL

MaLive zoekt supporters!

Ben jij of ken jij iemand die supporter is van een van de deelnemende clubs in de play-offs? (ADO Den Haag, De Graafschap, FC Dordrecht, FC Emmen, NAC Breda en Roda JC) Of ken je iemand die smult van de nacompetitie? Stuur ons een dm op Instagram: @malive.nl. We zouden het leuk vinden om je wat vragen te stellen over de play-offs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *