Toch Ajax spelers in de prijzen gevallen na seizoen

Ajax heeft niet zoveel positiefs verricht dit seizoen, toch zijn er zoals elk jaar weer spelers die uitblinken in het seizoen. Dit kunnen Ajax fans elk jaar stemmen. Wie zijn dat dit jaar?

Het seizoen


Het seizoen begon tegen Heracles, door onder andere de wereldgoal van Jakov Medic, won Ajax die wedstrijd. Alleen ging het daarna bergafwaarts, na allemaal verlies partijen en gelijk gespeelde wedstrijden eindigden de Amsterdammers op de laatste plaats. Kortom dit seizoen was niet hun beste seizoen, toch zijn er wel uitblinkers.

De winnaars

Ajax rijkt elk jaar de prijs voor talent van het jaar en speler van het jaar, dit zijn Jorrel Hato (18) als talent en Brian Brobbey als beste speler van Ajax, zo was Hato zo goed als onmisbaar in de achterhoede van Ajax. Ook was Brobbey belangrijk. Hij scoorde maar liefst 18 keer in 28 wedstrijden. Waardoor Ajax groeide naar de 5e plaats.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *