Roxy Dekker durft soms podium niet op

Roxy Dekker heeft veel last van faalangst waardoor ze vaak heel zenuwachtig is voordat ze het podium op moet.

Roxy is bekend van haar liedjes Anne-Fleur VakantieSatisfyer en haar net uitgebrachte nummer Sugerdaddy. Deze liedjes zijn gemaakt voor de grap en zijn goed aangeslagen bij het publiek dat ze heeft. Je kunt haar kennen van bijvoorbeeld het Junior Songfestival waar ze in 2019 aan mee deed. 

Bekend door TikTok

De ‘fame’ Van Roxy  komt tegenwoordig vooral door haar TikTok waar ze veel kijkers trekt met haar stem. Daarom maakte ze een serie waarin haar volgers vier woorden mochten achterlaten in de comments en daar maakte Roxy dan een kort liedje van. Hier kwam het refrein van het Anne-Fleur vakantie uit waar haar volgers heel enthousiast over waren.

Door deze support van haar volgers heeft Roxy het nummer af gemaakt en heeft ze het later uitgebracht op Spotify. Doordat haar vrolijke vanuit vrouwelijke perspectief geschreven nummers goed aanslaan, staat Roxy nu ook wat vaker op podium en festivals, maar heeft hier nog best wel wat problemen mee…

Bijna flauwvallen

Ze heeft heel erg het gevoel dat ze het perfect moet doen, laatst had ze zelfs nog het idee dat ze bijna flauwviel. Roxy haar zenuwen verdwijnen zo goed als volledig zodra ze het podium opgaat. Daar zit alleen wel een nadeel aan, aangezien ze heel enthousiast wordt als ze op het podium staat, let ze niet meer op hoe ze aan het zingen is. Daar kan ze achteraf nog wel eens mee zitten. Want tegenwoordig kun je best wel nare reacties krijgen over kleine dingen. Maar dat is niet het geval bij Roxy Dekker.