Wie willen MA-Studenten als premier?

DoorCaesar Hoff

14 maart 2024

Geert Wilders wordt niet de nieuwe premier van Nederland. Alle vier de partijleiders van PVV, VVD, NSC en BBB blijven in de tweede kamer. Dat betekent dat de rol van minister president helemaal open ligt. Ik vroeg aan een paar MA-studenten wie zij zouden nomineren als minister president en waarom.

Desley (SD) Ik zou mijn goeie vriend Eve kiezen als president. Hij is erg slim en hij zal de wereld zeker een stuk beter maken. Hij kiest geen kanten, dus hij is altijd eerlijk en oprecht. #Evealspresident

William (GD) Ik zou Mark Rutte kiezen, want ik vind dat hij het erg goed heeft opgelost met de corona tijd enzo. Ik weet dat je hem niet kan kiezen, maar voor de rest weet ik niet echt iemand die ik zou kiezen.

Nanou (AV) ik vind dat er geen nieuw kabinet moet komen. Ik denk dat als we allemaal een beetje logisch nadenken dat we samen een erg sterk team zullen vormen waarmee we de wereld kunnen beteren. Er zullen vast een paar rotte appels tussen zitten, maar daar zullen we dan maar rekening mee moeten houden.

Noah (GA) ik zou mijn vader kiezen, want dat is een slimme en wijze man. ik denk dat hij best wel goeie keuzes zou maken en dat hij ons kikkerlandje best zou kunnen helpen.

Wie zouden jullie kiezen als nieuwe premier? kom het vertellen op de MA-redactie! lokaal C0.04