De gaafste auto’s staan hier!

DoorNoëmi Achthoven

13 december 2023

Maar liefst 30.000 vierkante meters ruimte voor de gaafste auto’s stonden op 21 en 22 oktober 2023 op 100% AutoLive op Rotterdam Ahoy. Niet alleen auto’s maar ook motors waren te vinden op dit terrein.

Porsche 911
Porche 911 was te zien op 100% AutoLive
Foto: Noëmi Achthoven

Als je graag naar de driftshows had willen gaan of de catwalk voor de auto’s, dan moest je extra betalen. Maar je betaalt dan wel voor een hele vette ervaring, die je niet altijd kan meemaken! Ook zonder deze extra shows is het alsnog een leuke ervaring om al die auto’s te zien en te horen revven. (gassen, de motor horen).

Naast de auto’s en motoren, waren er ook een aantal kraampjes waar je wat kon eten of kleine autootjes kunt kopen die veel mensen verzamelen. Ook was er een DJ aanwezig! Hij zorgde er eigenlijk als enige voor dat er echt een sfeertje zou hangen.

Camera: Noëmi Achthoven, Montage: Noëmi Achthoven

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij dit artikel, we hebben je nodig!