Schoolfeest Recap

DoorMaurits Pijnse van der Aa

13 december 2023

Afgelopen maandag was het schoolfeest van het Mediacollege in de Melkweg. Er was een line-up van verschillende artiesten. Chezzie & Zwennie, Juice T.R.M. , Mystic, Steezy Novel, Taze, ZLT en Invictim. De deuren gingen open om 20:30. De zaal was vol met studenten maar ook docenten. Er werd volop gefeest tot 24:00. Hier zijn een aantal meningen over het feest.

Shabnam (MR): “Ik vond het begin wat minder, ik vond het erg druk bij de kluisjes stonden hele lange rijen. Toen het wat later werd en de sfeer er in zat vond ik het leuker. Alleen was het drinken erg duur.”

Peter (docent): “De 2e helft van de optredens waren veel beter. Ik vond het heel leuk om iedereen in een andere omgeving te zien.”

Jorian (Pet): “De locatie van het feest was top. Centraal gelegen goed te bereiken. Prijzen van de drankjes waren oké wel jammer dat er geen sterke drank geschonken werd aangezien niet iedereen bier lust. De muziek was niet mijn smaak maar met de juiste mensen is het altijd gezellig en een goede sfeer.”