Gratis pizza voor mbo-studenten!

DoorJoan Baas

15 december 2023

Je leest het goed! De gemeente Amsterdam wil voor de viering van de 750ste verjaardag van de stad studenten uitnodigen om te vertellen wat ze graag willen op het feest. Dus dit is jouw kans om te helpen dit feest een echte knaller te maken.

Wanneer?

Het feest zal ten eerste plaatsvinden op een snelweg, om specifiek te zijn op de A10 ring. Die snelweg zal afgesloten zijn op 21 juni in 2025. De viering van het 750ste bestaan vind wel pas plaats in 2025, maar de twee vergaderingen komen er nu al snel aan. Je kunt namelijk bij de eerste zitten op 9 januari van 17:30 tot 20:00 en de tweede op 23 januari van 17:30 tot 20:00.

Waarom?

Het is de bedoeling dat mbo-studenten bij de vergaderingen komen om hun mening te geven. Meningen zoals: Wat vind je leuk? Welke muziek hoor je het liefst? Wat wil jij niet tegenkomen? En wat is een leuk thema voor het 750ste bestaan van Amsterdam. Dat zijn allemaal dingen die jij naar de brainstormsessie kan brengen. En dat is ook waar je de gratis pizza kan krijgen. Er zit ook nog een kleinigheidje bij, want als je meedoet, dan krijg je ook een cadeaubon voor de deelname.

Hoe?

Wil je jezelf opgeven om mee te doen aan de brainstormsessie, kun je een mail sturen naar Sophie van der Pijll van de gemeente.

Het is belangrijk om deze gegevens in die mail te zetten:

Je naam + achternaam. Of je student of docent bent. Aan welke school je studeert. Welke opleiding je volgt.

Denk jij dat dit iets voor jou is? Of hou je gewoon heel erg van pizza? Wees dan niet bang om je op te geven! Wie weet heb jij wel ‘het’ idee dat het festival een succes maakt. Dus stuur die mail, en voor dat je het weet zit jij die gratis pizza te eten. Wil je nog meer weten over het feest en Amsterdam lees dat dan verder hier. Of over de organisatie kijk dan hier.