Branche in beeld bijna van start

DoorMarit Meisner

31 oktober 2023

Op 1 en 2 november zijn de live uitzendingen van branche in beeld. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Studenten van allerlei verschillende opleidingen zijn druk aan het repeteren om te zorgen dat de uitzendingen vlekkeloos verlopen.

We gingen nog een keer langs bij de repetitie om te kijken hoe het er nu aan toe gaat. De spanning is er om te snijden. Zodra je de studio binnenloopt voel je de warmte van de stress van iedereen die druk bezig is.

De regie kijkt geconcentreerd naar de schermen om op het perfecte moment van camera te switchen. De cameramensen staan muisstil met een koptelefoon op hun beeld te bestuderen en de mensen die te gast zijn zitten zenuwachtig te af te wachten tot ze gaan beginnen.

Hier op de regie wordt alles rondom de camera’s en het geluid geregeld zodat de uitzendingen er online perfect uitzien.
De camera’s worden bediend door studenten van de opleiding audiovisueel.
De studio.

De uitzendingen zijn op 1 en 2 november van 11:00 uur tot 17:00 uur. Kijk live mee via malive.nl/radio.