Net als de voorgaande jaren wordt er ook weer dit jaar Branche in beeld georganiseerd door de tweedejaars van de opleiding Mediaproducer. Ze werken voor de uitzendingen samen met studenten van Podium- en Evenementen-technicus, Ruimtelijk Vormgever, Filmacteur en Audiovisueel. De eerstejaars van de opleidingen Mediaredactiemedewerker en Mediaproducer zijn te gast in de live stream. Maar hoe staat het er nu voor?

De mediaproducers zijn weer hard aan de slag om een top live stream neer te zetten. De twee klassen zijn verdeeld over verschillende departments waarin ze allemaal hun eigen taken krijgen maar natuurlijk ook samenwerken. Op dit moment is het PR-team bezig met posters maken.

Samenwerking tussen opleidingen

Mediaproducers zijn niet de enige opleiding die mee doen aan Branche in beeld. Zo is opleiding PET bezig met het podium opbouwen. Zij zorgen ook voor het licht en het geluid. De opleiding Audiovisueel zijn de camera-mensen tijdens de live stream die er voor zorgen dat jij het mooiste en scherpste camerabeeld op je beeldscherm ziet. Ook de opleiding filmacteur helpt mee want dat zijn de presentators die vol enthousiaste de live stream gaan presenteren.

De gasten die in de uitzending komen zijn de eerstejaars Mediaredactiemedewerker en Mediaproducer die deze periode langs zijn geweest bij 2 bedrijven uit verschillende branches om meer te leren over het werkveld. Ook hebben ze een video gemaakt over een van hun bedrijven die wordt laten zien in de uitzending. Ook worden er vette optredens gegeven door verschillende artiesten.

1 en 2 november kan je de branche in beeld livestream volgen via salto/malive, dus zet het in je agenda en mis het niet!