Nieuw of oud menu?

DoorMax van Vree

10 oktober 2023
Foto: Floris Mulder

Van de week is er een petitie blaadje opgehangen voor het terug keren van het oude menu in de kantine. Dit schooljaar is er een nieuw menu en er is minder keuze dan vorig jaar.

De petitie is door tweedejaars studenten Mandy en Serena van de opleiding Medewerker Creatieve Productie uitgevoerd, er zijn al een aantal handtekeningen verzameld. Voorheen was er meer flexibiliteit qua broodjes, je kon zeggen wat je op je broodje wilde en dan werd dat gemaakt. Nu is er een vast assortiment.

Ik heb iemand van de kantine gevraagd waarom er een nieuw menu is gemaakt. De reden voor het nieuwe menu is dat er verlies was aan geld bij het oude menu. Eigenlijk zou je voor alle broodjes op het oude menu meer moeten betalen dan dat we deden. Dus heeft de organisatie met school overlegd en hebben ze samen besloten of ze verder zouden gaan met geld verliezen en dat de school uit eigen zak dan uiteindelijk zou betalen, dat het helemaal gestopt werd of dat ze een oplossing zouden vinden ervoor. Ze hebben voor het laatste gekozen. Doordat ze een vast assortiment hebben verdienen ze er wel geld aan. Ze willen wel variatie houden zodat iedereen tevreden kan zijn met het eten dat er ligt. Als je vragen hebt over het menu en waarom het zo is nu dan zijn ze heel blij om iedereens vragen te beantwoorden!

Ik ben langs geweest bij de MCP afdeling maar de studenten waren niet aanwezig om commentaar te leveren op hun gestarte petitie. Wil je je handtekening zetten? Dat kan op het blaadje op de begane grond naast de lift.

3 gedachte over “Nieuw of oud menu?”
 1. Hoi, ik ben het eens met de petitie. De kantine is te duur en het eten wordt ook nog steeds goedkoper gemaakt.

 2. Is er een mogelijkheid om voor se factory ook een lijst te maken die bij ons ligt wij worden vaak buiten gesloten van dit soort acties ondanks wij well veel naar het hoofdgebouw gaan voor lunch ect ik denk dat dit evt extra names op kan leveren

  1. Beste Mar,

   Dit gaan we zeker uitzoeken voor je!
   We komen erop terug.

   Met vriendelijke groet,
   MALIVE redactie
   Lisanne

Reacties zijn gesloten.