Dromen waarmaken! Deel 2

DoorNoëmi Achthoven

25 september 2023

Tijl Septer en Madelief van Duijn vertellen over hun dromen en waar ze zichzelf zien over 10 jaar. Voor de tweede keer nemen we een kijkje naar de dromen van onze studenten.

”Ik wil samenwerken met de grootste merken in fashion”

Student op het mediacollege, opleiding mediaredactiemedewerker.
Madelief: ”Mijn toekomst zie ik bij mode tijdschriften.”
Foto: Noëmi Achthoven

Madelief van Duijn zit in het tweede jaar van Media redactiemedewerker. Over tien jaar ziet ze zichzelf schrijven voor allerlei modemagazines en op TV. Haar grootste inspiratie is haar moeder, ”Mijn moeder stond zelf in modebladen en liep op de Runway”. Wat Madelief wilt meegeven aan de wereld is dat je kan dragen wat je wilt. ”Weet dat iedereen mag dragen wat diegene zelf wil maakt niet uit wie je bent of hoe je eruitziet”.

Wil jij weten wat Madelief inspireert om Haar droom waar te maken? Klik op de onderstaande link voor het volledige verhaal van Madelief.

https://www.instagram.com/reel/CxoKMPcI4TG/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

“De filmwereld in Amerika is een droom die ik waarmaak”

Tijl Septer, student audivisueel
Tijl: ”Ik wil mensen motiveren met mijn verhalen.”
Foto: Noëmi Achthoven

Tijl Septer zit in het eerste jaar van Audiovisueel. Als hij van alles mocht kiezen wat hij kan doen, zou hij het liefst in Amerika de filmwereld willen ontdekken. Tijl wil verhalen vertellen om mensen te motiveren om aan de slag te gaan. ”Over tien jaar zie ik mezelf in Amerika ergens op een set”.

Wil jij weten wat Tijl inspireert om hun droom waar te maken? Klik op de onderstaande link voor het volledige verhaal van Tijn.

https://www.instagram.com/reel/CxoKMPcI4TG/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

MEER WETEN OVER OPLEIDINGEN VAN HET MEDIA COLLEGE: malive.nl

Kijk hier ook naar deel 1 van Dromen waarmaken! – MaLive