Dromen waarmaken!

DoorNoëmi Achthoven

18 september 2023

Studenten van het Mediacollege vertellen over het waarmaken van hun dromen. En hoe de school zich flink op weg helpt.

Quincy Garnier (20), Filmacteur

Quincy zit in zijn laatste jaar van de opleiding Filmacteur. het grote plaatje is om acteur te worden en hij is al flink op weg. Sinds hij zich kan herinneren wilt hij geen normale 9 tot 5 kantoorbaan. Quincy is graag creatief en actief bezig, Filmacteur is daarom de perfecte opleiding voor hem.

Op dit moment is hij bezig met al zijn materiaal op een rijtje te zetten, om zichzelf te kunnen promoten. Zodat hij later makkelijker een baan kan vinden in de acteerwereld. Wat hij hierna gaat doen is nog de vraag. Maar hij heeft al een aantal goede ideeën waar hij zich naartoe werkt. Hij hoopt af te studeren en ook naast school mooie dingen te creëren en daar de steun in krijgt.

Quincy geeft het Mediacollege een 7,5/10, hij is zeer positief over de school. ”Het is heel vrij, studenten kunnen hun gang gaan maar wel met richtlijnen. ”

https://www.ma-web.nl/opleidingen/opleidingsoverzicht/filmacteur/

Neem een kijkje bij de opleiding Filmacteur, wie weet is het wat voor jou!

Shannon Hoogstraate (20), Mediavormgever

Ze zit in haar examenjaar van mediavormgever. Haar droombaan ligt in de reclamewereld en daarom is deze opleiding zo geschikt. Op dit moment is ze bezig met het project antireclame. Dat houdt in dat ze reclame maakt voor een product om het juist niet te gebruiken. Shannon houdt van het creëren van logo’s, ontwerpen van boeken en animeren. Dit komt allemaal terug in haar opleiding. Na het afronden van deze school is ze van plan om een baan te zoeken in de reclamewereld, als ze doorgaat hoe ze bezig is kan ze al gauw haar droom bereiken!

Shannon geeft het Mediacollege een 6 van de 10. “Wat beter kan aan de school zijn eigenlijk de stoelen en de werkruimtes. Wat juist goed is, is de steun die wij hebben gekregen tijdens de corona-tijden, omdat wij in 2020 zijn begonnen.”

https://www.ma-web.nl/opleidingen/opleidingsoverzicht/mediavormgever/

Neem een kijkje bij de opleiding Mediavormgever, wie weet is het wat voor jou!

Onze Dam tot Dam ster – MaLive

Lees hier het bericht over onze ster Max Sannes!