Is er nog plek?

DoorMax van Vree

19 september 2023

Je kent het wel. Heb je eindelijk pauze en dan is er geen plek meer. Zodra je de kantine inloopt is het propvol en dat is heel irritant.

Het wordt nu weer slecht weer. Dan heb je echt geen zin om buiten te staan of zitten. Zodra het wel lekker weer is, is het zelfs buiten zo vol dat de fietsen er niet langs kunnen om naar het fietsenrek te lopen. Ik vind dat hier iets aan gedaan moet worden, we hebben 3 kantines, 2 in het oude gebouw en 1 in het nieuwe en je kan buiten staan of zitten. Maar je eten staand eten is niet ideaal. Ik vind dat er verandering moet komen en dat er meer plek moet komen om te zitten!

De kantines moeten zo ingericht worden dat er meer mensen kunnen zitten. De kantine kan verder naar buiten uitgebouwd worden. Er is niks wat in de tuin gebeurd en je kunt er ook niet komen. Als het naar buiten uitgebouwd zou worden dan is dat de beste plek. Ook worden de zitplekken in de kleine binnentuin alleen in de zomer en op warme dagen gebruikt, de ruimte moet zo ingedeeld worden dat het ook in de winter gebruikt kan worden. Dat geeft ook meer zitplekken. Op het plein is ook nog plek voor meer zitplekken. Dan kan dat gebruikt worden voor de zomer en in de winter kan het het omgebouwde binnentuintje gebruikt worden en het uitgebreide gedeelte.

De overbevolkte kantines en voorplein, er is makkelijk iets aan te doen.