Weg grasveld, hallo voetbalkooi?

DoorMicha van Leeuwen

22 mei 2024

Zou jij het willen tekenen? Een voetbalkooi voor de binnenplaats van het Mediacollege. Dit betekent dat wij het onverzorgde en hobbelige grasveldje weg willen hebben en hier een soort steen willen leggen waar het veldje even blijft en wij lekker kunnen voetballen in een voetbalkooi met hekken zodat de bal niet kan ontsnappen en dus de basketbal en de voetbal niet door elkaar heen gaan. Voor de leerlingen betekend dit meer vrijheid en de kans om te bewegen en voor de docent betekend dit rustige en gefocuste leerlingen na de pauze omdat de leerlingen hun energie even in een voetbalpotje hebben gestopt. Wij hopen dat jij dit tekend hoe meer hoe beter! 
Het bestuur is degene die hier mee akkoord moet gaan.

link naar petitie, teken nu!

https://forms.office.com/r/xiM3Xn88Hs

sent on 22 May 2024 13:00