In het licht challenge voor muzikanten!

DoorCasper Visser

8 mei 2024

De in het licht challenge is een wedstrijd op Tiktok en Instagram bedacht door rapper Pjotr. Beginnende artiesten worden uitgedaagd het nummer In het licht te coveren en deze uitbrengen op een van de twee social mediaplatformen. De winnaar treed in het najaar op in de dichtstbijzijnde zaal tijdens de Paradijs XL tour. Is deze uitdagende challenge ook wat voor studenten van onze school?

De kans is groot dat de meeste MA-studenten niet bekend zijn met Pjotr en de muziek die hij maakt, dit kan er mee te maken hebben dat het zijn genre niet veel geluisterd wordt in Nederland, dit blijkt uit statistieken op Spotify.

Bij navraag onder studenten blijkt dat best een aantal daarvan muzikant zijn. Dit gaat van gitaar, drum en piano naar het zelf produceren en maken van beats en samples. Overigens zijn er ook studenten die rappen en zingen voor wie dit misschien een mooie kans zou zijn om zichzelf een boost te kunnen geven.

Voor de studenten die iets met muziek willen doen en hier ook mee aan de slag willen gaan is het handig om hier naar te gaan en kijken . Is dit misschien iets voor jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *