Discussie over de naam van baby Knol?!

DoorCaesar Hoff

8 mei 2024

Positieve reacties

Op 1 mei 2024 is Enzo Knol, vader van zijn eerste kind, Riven Khen Knol. Dit liet de bekende Nederlandse YouTuber weten via zijn sociale mediakanalen, waarbij de geboortegegevens van de pasgeborene werden onthuld.

Riven Khen Knol is geboren om 14:57 uur, met een gewicht van 4005 gram en een lengte van 53 centimeter. De geboorte van Enzo’s zoon leverde veel felicitaties op, zowel van fans als van bekende Nederlanders zoals Gio Latooy, Jade Anna van Vliet, Jutta Leerdam, Bizzey, Koen van Heest en Tim van Teunenbroek, die hun gelukwensen aan Enzo en zijn gezin overbrachten.

Negatieve reacties

Ondanks de vreugdevolle reacties was er ook kritiek te horen. Ene Arthur reageerde onder de geboortepost van Knol: “Ik wist dat het een domme naam ging worden.” Mylie zegt: “tweeling in de buik dood getrapt en nu willen we jou ook graag ontmoeten.” en Quinten zegt: “Het lijkt of deze naam uit league of legends komt.”

Desondanks lijkt Enzo Knol zich niets aan te trekken van deze negatieve reacties schrijft roddelpraat. Hij zal zich gewoon volledig richten op de zorg voor zijn pasgeboren zoon terwijl hij zijn rol als nieuwe vader omarmt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *