Dit zijn de kleuren van deze Lente!

DoorLindsay Le

15 maart 2024

Heb jij nou veel rood, blauw of oranje in je kast liggen? Dan zou ik maar snel gaan shoppen want, de mode kleuren van deze lente zijn botergeel, olijfgroen en donkerbruin.

Je denkt waarschijnlijk dat de kleuren van dit jaar zwart, wit, marine blauw of beige is. Dat is een stijlvolle en veilige optie. Maar wil je voor een meer wat elegantere look gaan kan je misschien ook kiezen voor de kleuren waar je minder snel aanbrengt.

Botergeel

Botergeel een erg verrassende modekleur van vorig jaar. Daardoor is dat dit jaar ook een kleur dat erg in de mode is. Het lijkt erg op beige maar botergeel is wat origineler. De kleuren geven wel hetzelfde effect namelijk: rust en elegantie. Aan kleding stukken kan je denken aan satijnenjurken en romantische blouses. Je kan de kleur mooi combineren met gebroken wit. Als je er nog meer kleur in wilt kan je rekenen op warme tinten zoals terra en cognac.

Van de kleur groen heb je ook allemaal verschillende tinten zoals Olijfgroen en pistache groen. Je hebt nu wel in elk bijna collectie wel wat pistache groene items. Olijfgroen is een van de zonnigste kleuren van dit jaar. De kleur groen is altijd al wel goed te leen voor een elegante look. De kleur groen kan je ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een witte pantalon of een mooie jeans. En om niet te vergeten de groene jurken. De perfecte kleur voor een mooie Lenteavond.

Donkerbruin

Een kleur die je eigenlijk niet snel verwacht. Je zou denken aan wollen truien en winterkleding. Toch kun je deze kleur stijlvol inzetten in de lente. Voor bijvoorbeeld donkerbruine linnen broeken of een donkerbruine satijnen blouse. Natuurlijk kan je altijd nog je wollentrui aan doen over je lentejurk want we dragen nou eenmaal sommige items het hele jaar door.