Famke Louise gaat pikante foto’s plaatsen

DoorLindsay Le

8 maart 2024

Veel vrouwen en mannen met veel volgers doen dit tegenwoordig, op OnlyFans of FanCentro pikantere foto’s van zich zelf plaatsen waarvoor betaald moet worden. Het verdient heel goed. De laatste jaren is het heel populair geworden dus nu geeft Famke Louise zich hier ook aan over.

Famke Louise is in haar jongere jaren bekend geworden door haar vriend van toentertijd: DieTim (SnapKing). Ze heeft hier veel haat door gekregen. Later toen dit uit ging begon ze zelf muziek te maken met behulp van Bizzey en Jayjay. Hier kreeg haar carrière een goede boost van. Jammer genoeg vond ze het schema te heftig en is ze bij hun opgestapt en zelf probeerde ze verder te gaan. In deze tijd kreeg ze ook een nieuwe vriend: Denzel Slager  (oud love Island deelnemer) waar ze nu ook een kind mee heeft: Nowie (2).

‘Echte meisjes in de jungle’

Famke Louise was vooral bezig met haar Instagram de afgelopen tijd en wat minder met haar muziek. Begin januari kwam ze op Videoland met het reality programma Echte meisjes in de jungle. Waarbij ze over het algemeen goede reacties op kreeg. Tot dat zij laatst heeft aangekondigd op haar Instagram dat zij pikante foto’s gaat delen op Fancentro. Hier komen verschillende reacties op, meer negatief dan positief. Hierbij wil ze niet in lingerie of naakt, dus gaat ze in pyjama of gewone kleding.

Na haar eerste foto’s worden deze meteen rondgestuurd en gedeeld op Telegram. Daarbij chat ze zelf ook niet met haar fans, dit wordt gedaan door iemand anders.