5-kleurenprinter wonder!

DoorDidi van Dormolen

17 januari 2024

Vandaag is het een erg bijzondere dag op het Mediacollege. We hebben namelijk een gloednieuwe printer, de Ricoh 5-kleurenprinter. Dit is een hele speciale printer, want met deze printer kan je goud-zilver-wit-neon pink-neon yellow-spotvernis printen.

De printer stond al een langere tijd op school. Maar nu is de printer eindelijk klaar voor gebruik. Studenten kunnen nu hun projecten uit printen in nieuwe kleuren. Dit komt omdat de printer 5 kleuren heeft. Zo kan je werkstukken en opdrachten uitprinten in zilver, goud en een hoop andere kleuren.

Om 12:00 werd de allereerste afbeelding geprint. De geur van verf en geprinte posters was overal aanwezig. Met een hoop geluid werd de eerste print werkelijkheid.

Je kan de printer vinden bij de Ma Mediawinkel in de gang van signmaking.