Magische transformatie Mediacollege

DoorMorris de Rooij

13 december 2023

M+R Interior Architecture heeft de wedstrijd gewonnen om de gebouwen van het Mediacollege te vernieuwen. Ze hebben iets bedacht dat ervoor zorgt dat je in een fijnere leeromgeving zit. En tegelijkertijd blijf je ook de geschiedenis van het pand voelen. Een belofte van een magische transformatie!

Creatieve uitwerking

beeld: M&R Interior Architecture

Het team van M+R presenteert hun eerste creatieve gedachten. Waarbij je heel duidelijk de uitstraling van de school herkent.

Duurzaamheid

Het wordt een grondige verbouwing. M+R Interior Architecture benadrukt hun verantwoordelijkheid voor duurzame architectuur die de tand des tijds doorstaat. Hun missie, “creating sustainable architecture that can stand the test of time,” willen ze laten zien.

Brug tussen verleden en toekomst

beeld: M&R Interior Architecture

Dit ambitieuze project belooft niet alleen een renovatie, maar een kans om cultureel erfgoed te behouden en het verleden naadloos te verbinden met de toekomst. Het belooft vernieuwing, inspiratie en een magische transformatie van het Mediacollege..