De ultieme winterbeleving: Het Amsterdams Winterparadijs!

DoorIlse de Groot

13 december 2023

Je hebt het vast wel voorbij zien komen, overal op Tiktok is het te vinden: het Amsterdams Winterparadijs. Dit winterevenement in de RAI Amsterdam heeft veel verschillende activiteiten en heeft een echte winterse sfeer. Het is leuk voor zowel jong als oud, voor iedereen is er wel iets te beleven. De opening is op 14 december en sluit op 30 december.

Verschillende activiteiten

Je kunt er dus van alles beleven of doen. Zoals: De wonder helling. Dat is een baan waar je vanaf kunt glijden met een band. Ook kun je op de buiten- en binnenschaatsbaan schaatsen en is er een reuzenrad, draaimolen, een winterbioscoop en nog veel meer.

Ook kun je genieten van veel muzikaal entertainment zoals de apres-ski en kun je luisteren naar verschillende artiesten zoals naar: Zoë Tauran, Bilal Wahib, Emma Heesters en nog veel meer. Bekende clubs, zoals La Bastille, The Cooldown Cafe en Het Feest van Joop, zijn er ook te vinden met verschillende events.

Winterse gerechten

Buiten deze leuke activiteiten kun je ook lekker op een terras een hapje eten. Denk aan Churros, snoep, pizza, pasta, poffertjes, en nacho’s eten. Ook heb je grills. Daarnaast zijn er verschillende vega, glutenvrije en vegan opties te vinden. 

Praktische informatie

Het Amsterdamse Winterparadijs is er voor alle leeftijden. Kinderen tot 1 jaar krijgen bovendien gratis entree! Na 21.00 uur is de toegang 18+ en de apres-ski is 21+. Tot slot sluiten de attracties en het buitenterrein om 22.00.

Het Winterparadijs is open van 9.00 tot 24.00 en de ticketprijs ligt tussen €19,50 en €30,50. De prijs is afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop je komt.

Er zijn lockers, die kosten €6. Betaal met pin.

Meer info? kijk op: https://www.hetamsterdamsewinterparadijs.nl

Binnen is het ongeveer 18 graden dus neem zeker je handschoenen mee en geniet van deze ultieme winterbeleving!