Blind Dates zet MaLunch op stelten

DoorMick Versluis

5 december 2023

Inmiddels is het een traditie tijdens MaPride: de Blind Dates. In de grote pauze was het weer zover. Onder gejoel en gejuich vonden ze plaats. Malive.nl was er natuurlijk bij. 

Blind dates is een leuke manier om een partner te vinden. Je gaat geblinddoekt met iemand praten en kijken of het een klik is. Er kunnen vriendschappen uitkomen of relaties…. De presentator van vandaag is Madelief en zij heeft er ook veel zin in. “Ik vind het superleuk en gezellig. Ik denk ook wel dat het best grappig wordt. Je ziet in de pauze live mensen elkaar leren kennen en dat is gewoon heel droog en grappig’”

Radio in de aula

In de aula is de radiostudio geplaatst waar deze week de uitzendingen worden gemaakt. Voor deze studio zijn twee stoelen geplaatst, met de ruggen naar elkaar toe. De kandidaten nemen plaatst met een blinddoek op en de host Madelief begeleid het gesprek.

‘Jonko roken’

De eerste blind date is tussen Lesedi en Sander. Het was een heel gedoe om de date te laten beginnen, aangezien het leek alsof ze niet zouden komen opdagen. Lesedi geeft aan dat haar droomdate een wandeling in het bos is, die van Sander is ‘’jonko roken’’. Ze zoeken allebei iemand die hun veel liefde kan geven en waarmee ze ‘’jonko kunnen roken’’.

Ze delen allebei dezelfde soort favoriete soort films en muziek. Na een aantal vragen over o.a. hun kledingstijl draaiden ze zichzelf om en gaven elkaar een knuffel. Hierna stonden ze heel even naast elkaar waarna ze samen naar buiten zijn gelopen om nog even verder te praten. Het schijnt een match te zijn. We gaan ze in de gaten houden…

Lekker eten

De tweede date is tussen Melissa en Denise. Beide dames geven aan als droom date een lekker etentje te hebben, ook al vind Denise een dagje naar het aquarium ook erg leuk. Ook geven ze beide aan lief en zorgzaam te zijn. Denise vind roken wel een red flag geeft ze aan. Gelukkig rookt Melissa niet, ze vaped namelijk. Beiden houden ze erg van basic outfits. Lijkt op een match, of zou het roken toch roet in het eigen gooien? Na een omhelsing en elkaar te hebben gezien dropt Melissa een bommetje: ‘’Ik val helemaal niet op meisjes’’. Dit lijkt dus geen match te zijn. En zo ging het nog een aantal dates verder.

Hou de grote pauze tijdens MaPride in de gaten, misschien keert Blind Dates deze week nog terug.