De open dag mbo komt er bijna aan…

DoorLieve Lagerwaard

3 november 2023

Op woensdag 15 november van 15:00-21:00 uur is de open dag van het Mediacollege Amsterdam. Er word weer hard aan gewerkt om iets moois neer te zetten. Alle 14 opleidingen zetten weer hun beste beentje voor.

Wat is er te beleven? Je kan bij elke opleiding een kijkje nemen. Heb je nog geen idee welke richting je op zou willen gaan? Geen probleem, studenten vertellen je graag meer over wat zij doen en wat de opleiding inhoud. Zo kan je bijvoorbeeld langs in de radiostudio van de opleiding Mediaredactiemedewerker. Hier wordt live radio gemaakt. Of wil je liever iets bouwen bij de opleiding Podium- en evenemententechnicus? Voor ieder wat te doen!

Rondleiding

Bij ontvangst krijg je een brochure over de school, daarna kan je doorlopen naar de kantine waar studenten van elke opleiding je ontvangen. Hierna volgt een rondleiding door de school of naar een specifieke opleiding. Hier kan je uiteraard vragen stellen. Ook is er een gelegenheid om je gelijk in te schrijven.

Meer over de open dag vind je online. Weet jij iemand die helemaal op onze school thuishoort? Nodig ze uit.