MaPride 2021 paarser dan paars

DoorRedactie Ma Live

15 december 2021

Vorige week was het MaPride op het Mediacollege. Een week lang paarse sfeer op school en in de radiostudio. Mega interessante gasten gaven in de radio-uitzendingen  een kijkje in hun leven als members van LGBTQI+ gemeenschap. 

Studenten organiseerden iedere dag een queer quiz, een queer spreekuur, gesprekken met coole gasten, en niet te vergeten de datingshow!  In de Dintelzaal was er het prachtige toneelstuk Good Boy. De GSA-netwerk waren onmisbaar bij de voorbereidingen. Zij maakten de posters, bedachten alles, versierden de school, maakten de huiskamer en last but not least zaten ze in de studio als sidekick om hun stem te laten horen in de show.   

Elke gast heeft een lief bericht met handtekening achtergelaten op de Wall of fame. Kom de poster bekijken!  Hij hangt aan de binnenkant van de radiodeur. 

 

In de reportage hoor je achtereenvolgens redacteur Morena en Lars en Esmee van het GSA-netwerk.