Nieuwe podcast verlost je van je problemen en dilemma’s

DoorNoah Bos

30 mei 2024

“Glitz ’n Grime” is een nieuwe podcast van studenten van het Mediacollege. In de podcast is van alles bespreekbaar, van relaties tot vriendschappen en nog veel meer!

De podcast wordt gemaakt door vier studenten van de opleiding Media en Redactie. Het idee is dat zij jou advies zullen geven over al je problemen en dilemma’s.

Meld je aan!

Daarvoor hangen er door het hele Mediacollege posters van de podcast met een QR-code. Via die QR-code kun je al je grootste vragen, geheimen en problemen melden, zodat de makers van de podcast jouw problemen kunnen behandelen en je advies kunnen geven. Ze zullen het advies geven vanuit hun eigen ervaring, waardoor jouw problemen misschien wel een oplossing krijgen. De podcast zit vol gezelligheid, maar elk probleem wordt serieus genomen, waardoor je echt antwoord krijgt op je vragen.

Het is 100% anoniem, waardoor iedereen beschermd blijft.