Taylor en Ariana pakken binnenkort uit!

DoorJoan Baas

28 februari 2024

Muziekliefhebbers opgelet! Twee grote artiesten staan op het punt om een nieuw album uit te brengen. Ariana Grande haar nieuwe album Eternal Sunshine komt vrijdag 8 maart uit, Taylor Swift volgt op vrijdag 19 april met haar gloednieuwe album The Tortured Poets Department.

Ariana Grande was al een tijdje hints aan het droppen dat een nieuw album op komst was.  Zeventien januari deed ze het dan eindelijk, haar nieuwe album genaamd Eternal Sunshine werd aangekondigd.  Er werd ook een foto gepost van de cover van haar nieuwe album.

Yes, and?

Het eerste nummer dat Ariana heeft gereleased van het album is Yes, And? Dat nummer is een reactie op de haat die ze kreeg nadat mensen achter haar nieuwe relatie kwamen. Er werd zelfs gespeculeerd dat haar nieuwe relatie was begonnen toen haar vriend zelf ook nog een vrouw had.

Als er iemand lekker bezig is met muziek uitbrengen, dan is dat wel Taylor Swift. Ze heeft in de afgelopen vier jaar wel zeven albums uitgebracht. Daarbij wordt The Tortured Poets Department nummer acht. Dat dit album als een verrassing komt is ook duidelijk. Heel veel fans dachten namelijk dat ze eigenlijk de Taylor’s version van Reputation zou uitbrengen.

The Grammy’s

Tijdens de Grammy’s vertelde ze het: “Dit is iets wat ik nu al twee jaar voor mezelf hou, dat mijn gloednieuwe album 19 april uitkomt.” Daarna plaatste ze op Instagram de albumcover met de tekst: alles is geoorloofd in liefde en poëzie…

Er zijn nog wel meer artiesten die dit jaar hopelijk nieuwe albums gaan uitbrengen, Camila Cabello heeft gezegd dat ze in de zomer een nieuw album gaat uitbrengen. En Dua Lipa dropte laatst de nummers Houdini en Training Season. Binnenkort volgt hopelijk meer informatie.