Alles wat jij als student moet weten over de open dag

DoorIsa Buskermolen

12 januari 2024

Volgende week organiseert het Mediacollege Amsterdam weer een open dag. Op donderdag 18 januari 2024 zijn er opleiding-zoekenden welkom van 15 tot 21 uur. Hoe gaat deze dag er nou voor jou uitzien?

Let op! Houd goed je rooster in de gaten, want sommige lessen kunnen uitvallen. Examens gaan wel gewoon door. Weet jij nog iemand die perfect zou passen op het Mediacollege? Spoor diegene zeker aan om onze open dag te bezoeken! Had je graag willen helpen, maar is het je helemaal ontgaan? Geen zorgen. Vraag even aan een docent of je alsnog volgende week kunt helpen en anders is er op 13 maart weer een open dag.

Mediacollege op z’n kop

Ga jij helpen tijdens de open dag? Dan hebben we hier alles op een rijtje staan. Goed nieuws voor jou, want op 18 januari hoef jij namelijk geen wekker te zetten. Je wordt pas aan het begin van de middag verwacht op school bij je eigen opleiding. Al hoorden we wel dat sommige studenten van de opleiding Podium- en Evenemententechnicus al heel vroeg in de weer zijn.

Er wordt voor eten en drinken gezorgd en dat helemaal gratis. Voor het eten krijg je een muntje, dus raak die niet kwijt, want er staan heerlijke maaltijden op je te wachten in de Factory. Zin in een verfrissend blikje energie zoals Cola of Fanta? Die kan je verkrijgen bij de receptie. Zo ga jij je dag wel doorkomen.

Vanaf 15:00 kan de gezelligheid pas echt beginnen. Dan stroomt de school vol met enthousiaste mensen die meer willen weten over jou opleiding. Het doel is natuurlijk om zo veel mogelijk opleiding-zoekenden over te halen om zich in te schrijven bij jou opleiding. Ook leer je docenten en medestudenten op een hele andere manier kennen. Natuurlijk is ook de school helemaal in het thema van de open dag. Het is dan ook zeker de moeite waard om even een rondje te lopen om te kijken wat andere opleidingen in petto hebben. Zien we jou ook op 18 januari?