Wat is de hype rond Halloween Fright Night?

DoorJulie Scholten

21 oktober 2023

Spooky season is coming en wij kunnen niet wachten om de Halloween outfits uit de kast te pakken. Halloween feestjes zijn leuk, maar wat nou als we jou vertellen dat je de unieke kans hebt om de Halloween sfeer van dichtbij te beleven. Halloween Fright Night is een van de meest opwindende en populaire evenementen van het jaar die geassocieerd worden met Halloween. Deze jaarlijkse viering heeft de afgelopen jaren een enorme hype gecreëerd, en het is geen wonder waarom. De opvallende spooky outfits en de grimmige sfeer zorgen voor een echte Halloween ervaring. Welke activiteiten zijn er te vinden in het pretpark en wat mag je niet missen tijdens dit spookachtige festijn?

Halloween, dat traditioneel wordt gevierd op 31 oktober, staat bekend om zijn connectie met bovennatuurlijke verschijnselen, en de Halloween Fright Night speelt daarop in. Dit evenement vindt plaats in een van de bekendste pretparken van Nederland Walibi in Biddinghuizen. Voor een Fright Night kaartje ben je rond de 40/45 euro kwijt p.p. Het park wordt van top tot teen omgetoverd en is omringd met attracties, mensen verkleed in de engste kostuums, spookhuizen en een dj die zorgt voor de lekkerste nummers om er een spookachtig feestje van te maken.

Bron: Pexels Sergej Eckhardt

Spookhuizen

Een van de meest voorkomende attracties op de Halloween Fright Night zijn spookhuizen. Deze spookhuizen worden tot in de puntjes gedetailleerd ingericht en zitten boordevol enge verrassingen. Bezoekers worden blootgesteld aan angstaanjagende wezens, griezelige geluiden en duistere gangen. Het is een opwindende ervaring voor mensen die van een adrenalinekick houden en graag griezelen. Je kan verschillende huizen boeken zoals Slaughterhouse, The Villa, Psychoshock en The Clinic. Deze attracties per huis kosten p.p. ongeveer tussen de 5 en de 25 euro.

Een andere spannende activiteit tijdens de Halloween Fright Night is het dragen van kostuums. Mensen kleden zich in angstaanjagende outfits, variërend van klassieke monsters zoals vampiers, zombies en heksen tot meer creatieve en unieke kostuums. Het is een kans voor deelnemers om hun creativiteit te uiten en zich volledig onder te dompelen in de Halloweensfeer.

Lekkere Snacks

Naast spookhuizen en kostuums zijn er vaak ook optredens en entertainmentshows die bijdragen aan het avontuur die Halloween Fright Night meeneemt. Van vuurspuwers tot goochelaars en horrorclowns, er is altijd iets spannends om naar te kijken. Deze shows zorgen voor een extra laag plezier tijdens het evenement.

Eten en drinken spelen ook een belangrijke rol tijdens de Halloween Fright Night. Veel locaties bieden thematische lekkernijen en drankjes aan die passen bij de Halloween-sfeer. Denk aan nepgiftige suikerappels, felgekleurd snoepgoed, chocolade aardbeien en spookachtige cocktails. Het eten en drinken dragen bij aan de algehele ervaring en bieden een welkome afwisseling van de spanning en de ervaring.

Ervaring

Bovendien is Halloween Fright Night een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met vrienden en familie. Het evenement trekt mensen van alle leeftijden aan, waardoor het een gezinsvriendelijke ervaring is. Het delen van griezelige momenten en het lachen om elkaars reacties draagt bij aan de sociale banden en herinneringen die tijdens dit evenement worden gemaakt.

Kortom, de hype rond de Halloween Fright Night is te begrijpen vanwege de unieke mogelijkheid om angsten te confronteren, creativiteit te uiten, entertainment te ervaren en quality time door te brengen met dierbaren. Of je nu een liefhebber bent van horror of gewoon op zoek bent naar plezier, de Halloween Fright Night heeft voor ieder wat wils. Het is een evenement dat de Halloween-hype levend houdt en mensen jaar na jaar blijft betoveren met zijn duistere charme.

Wil jij tickets scoren? ga dan naar Beleef Halloween Fright Nights in Walibi Holland