Contact de redactie van het Ma voor al uw nieuws!

DoorJames Kollée

16 september 2023

CONTACT DE REDACTIE VAN HET MEDIACOLLEGE VOOR AL UW NIEUWS!

Ben jij een leerling van het Mediacollege en heb je belangrijk nieuws dat je met de wereld wilt delen? Goed nieuws! De redactie van het Mediacollege staat klaar om je te verwelkomen en samen met jou te werken aan boeiende verhalen en projecten.

Bij het Mediacollege zijn we toegewijd aan het stimuleren van creativiteit, nieuwsgierigheid en professionele ontwikkeling in de media-industrie. We begrijpen dat nieuws zich snel verspreidt en dat het van vitaal belang is om de vinger aan de pols te houden van wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Daarom willen we een open uitnodiging doen aan alle leerlingen om contact met ons op te nemen met nieuws.

Waarom contact opnemen met de redactie van het Mediacollege?

Als leerlingen van het Mediacollege hebben jullie ongetwijfeld unieke inzichten en interessante verhalen te delen. Of het nu gaat om een opvallend evenement op school, een interessant project waar je aan werkt, of gewoon een persoonlijke observatie over de mediawereld, we willen het graag weten!

Hoe kun je contact met ons opnemen?

Het is eenvoudig. Je kunt ons bereiken via meerdere kanalen:

  • Je kan ons ook bereiken op: https://malive.nl/contact-met-de-redactie/ met je nieuws, ideeën of vragen. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.
  • Social media: Volg ons op social media voor updates en om in contact te blijven. Je kunt ons vinden op Instagram @malive.nl

Met dit artikel hopen we dat alle leerlingen van het Mediacollege zich aangemoedigd voelen om contact op te nemen met de redactie en actief deel te nemen aan de mediagemeenschap op school.