Mental Health week

Mental Health Week

Media College’s Mental Health Week

 

17 t/m 21 april 2023 staat in het teken van Mental Health. Tijdens de Mental Health week worden de hele week onderwerpen besproken rondom mentale gezondheid. Van maandag tot vrijdag maken wij ook een radio show waar we super veel gasten gaan interviewen. Maandag zijn dit:

We interviewen deskundige maar ook studenten. Los van het interviewen ga je ook luisteren en kijken naar verschillende reportages.

Mental Health week

Met onderwerpen zoals je veel zorgen maken, depressief zijn, hoe je weer vrolijk en gezond wordt, sporten, gezond eten, vrienden, lastige thuissituatie, de invloed van geld etc.
Kortom: een themaweek voor onze studenten over mentaal gezond blijven. Met verhalen van studenten en leerlingen, tips & tricks van professionals en andere goede gesprekken over dit belangrijke onderwerp.