Mediacollege ontmoet Willem-Alexander tijdens Skills the Finals

DoorRedactie Ma Live

31 maart 2023

Het is alweer een week geleden dat wij als school in de RAI Amsterdam aanwezig waren bij Skills the Finals, het evenement van Nederland waar ruim 600 vmbo-leerlingen en mbo-studenten tegen elkaar op namen, bij de Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) finales. Zij konden de prestigieuze titel in hun vakgebied bemachtigen. Wij van het Mediacollege Amsterdam mochten hier ook een deel van uitmaken.

 

Op donderdag begon het dan allemaal, het was een groot feest en de sfeer was super. Overal waren wedstrijden bezig en iedereen had maar een doel namelijk…. WINNEN! Maar het absolute hoogtepunt was vrijdag, we kregen namelijk hoog bezoek in de RAI Amsterdam. Namelijk koning Willem-Alexander kwam op bezoek in de RAI en kwam een kijkje nemen bij alle wedstrijden die er op dat moment plaatsvonden. Van de wedstrijden voor kapper tot schilder tot onze stand van het Mediacollege waar wij de koning nog 4 mooie bedrukte mokken hebben mogen overhandigen, hij liep alles langs en was overal geïnteresseerd in. Maar één van de hoogtepunten van het bezoek was toch wel dat hij tegels ging zetten. Kortom het waren twee geslaagde dagen met veel gebeurtenissen en mooie wedstrijden. Benieuwd geworden naar het videoverslag? Klik dan op de link. Hopelijk zijn we volgend jaar weer van de partij!

 

o: Charlotte Bianchi
Foto: Charlotte Bianchi