Mijn opa en oma

DoorRedactie Ma Live

16 juni 2022

We hebben vandaag weer een goeden doel van de dag.

Ik ben gisteren langs geweest bij mijn opa en oma, om wat oude Lp’s op te halen. En ik merk dat ze, vrij logisch natuurlijk, een dagje ouder worden. Ze wonen gelukkig nog steeds thuis maar ze hebben wel wat extra hulp nodig.

Daarom hebben wij bij de redactie deze keer voor het Nationaal Ouderenfonds gekozen. Zij richten zich op het welzijn van kwetsbare ouderen.

Via hun diensten en activiteiten proberen zij er voor te zorgen dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig blijven. De diensten en activiteiten zijn bedoeld om ouderen weer te laten genieten van de simpele, alledaagse dingen. Zoals bijvoorbeeld Boodschappen Plus – waarmee ouderen met elkaar en onder begeleiding zelf weer boodschappen en ook andere uitstapjeskunnen doen.

Voor meer informatie en donaties kunt u terecht op ouderenfonds.nl

Nat. Ouderenfonds (@Ouderenfonds) / Twitter

 

Fotocredit ANP