Leef gezond en schud je kont!

DoorRedactie Ma Live

10 juni 2022

Over het algemeen wordt er door jongeren in Nederland niet genoeg bewogen. Die tijd wordt vaak besteed aan dingen zoals: Disney Plus, Netflix, Videoland etc. Daarbij kan het eetpatroon ook flink verbeterd worden van jonge mensen. Vaak merken leerlingen als ze op school zijn dat ze toch neigen naar het broodje uit de kantine wat meer vet, vlees, suiker of andere stoffen bevat waarvan we dagelijks al genoeg van binnenkrijgen.  

 

Af en toe, zo nu en dan is het heerlijk om eens een keer iets lekkers of ongezonds te nemen, maar we moeten blijven oppassen dat het niet teveel wordt. Wat kan jij aan een gezondere lifestyle doen? Bewegen! Plus gezond eten dat is de key. Hoe meer je daaraan werkt des te meer profijt je er van gaat hebben (nu en in de toekomst).  

 

Ongezond eten en onvoldoende beweging gaat vaak gepaard met ziektes en die wil niemand. Dus doe daarom op 13 juni in de MA Lounge (12:00-13:30) mee met Just Dance! Vertrouwt met je schoolgenoten gezellig bewegen en dansen omdat het gezond en leuk is voor iedereen. Hopelijk zien we je daar!