Winnaars Ma Live: Beste show 2022

DoorRedactie Ma Live

18 maart 2022

11 februari werden tweedejaars mediaredactie studenten Marlon, Elvin, Ilja en Naomi uitgekozen als beste radiomakers van dit jaar. Vandaag kwamen ze bij ons langs in de studio om hun prijs op te halen. Ze vertelde ons over hun ervaringen en leukste momenten.

 

Volgens de jury van dit jaar was het een heerlijk aflevering om naar te luisteren. “De vibe tussen de sidekick en de prestator was de hele uitzending goed te voelen. De uitzending verliep soepel. Zelfs toen een in-start even niet lukte werd dit moeiteloos opgelost.” zegt de jury.  

 

Team Elvin en Marlon verteld dat ze het leukste aan de radio dagen vonden het samen werken met elkaar. Samen kunnen ze veel lachen en daardoor wordt de show natuurlijk nog leuker. “Ik denk dat dat ook de rede is dat we hebben gewonnen” vertelt Marlon. Team Ilja en Naomi denkt dat zij hebben gewonnen omdat ze in hun uitzending een videorapportage uit zonden. “Wij waren de enige die dit deden en ik denk dat de jury daarvan onder de indruk was” zegt Naomi.   

 

Of de studenten ook daadwerkelijk iets willen gaan doen met radioprogramma’s is een duidelijke nee, alleen Marlon is helemaal overgehaald door het werken in de ma live studio. Voor de rest van de groep blijft het bij een leuke ervaring op school.