17 maart van 10 tot 17 uur MA Request 555

DoorRedactie Ma Live

11 maart 2022

17 maart is het Ma Request 555

Op deze dag collecteren wij voor giro 555, omdat iedereen een veilig huis verdient, waar je kunt eten, slapen, verblijven en jezelf mag zijn. Mensen die om wat voor reden dan ook op de vlucht moeten, willen we van harte ondersteunen. Tijdens deze dag gaan we radio maken van 10 uur tot 17 uur om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze vluchtelingen, maar ook voor vluchtelingen uit andere gebieden. We hebben jullie hulp hard nodig!

 

Wil je doneren klik hier.

Wil je een nummer aanvragen voor een donatie?

Mail dan naar, ma-live@ma-web.nl. Dan gaan we deze zeker voor je draaien.

Geef in je mail aan;

  • Welk nummer en artiest
  • Voor welk bedrag
  • Waarom dit nummer

Dan krijg je een mail terug met een betaallink.

Volg de uitzending hier live