MadebyMa

DoorRedactie Ma Live

22 juni 2022

Madebyma is een samenwerkingsproject tussen made by 020 en het Mediacollege. Dit jaar zijn er vier lichtingen geweest. Ik ben participant van de laatste lichting dit jaar. Je kon kiezen uit drie projecten: Woman Inc, Politie en Pride Amsterdam. Binnen het project leer je om samen te werken met een opdrachtgever, leer je pitchen en waar het uiteindelijk om draait is de campagne. Doordat er bij Madebyma verschillende opleidingen meedoen, leer je weer nieuwe dingen van elkaar. Het verbreedt letterlijk je horizon.

Elke maandagmiddag komen de groepjes samen om te brainstormen en masterclasses te volgen, zoals Pitchen. Netwerken en om goed te leren brainstormen. Elk project duurt 9 weken. Hierin word je klaargestoomd voor je carrière. Een van de gasten vandaag was Bas de Groot. Op het Mediacollege zorgt hij altijd voor de livestreams. Hij was vandaag ook te gast in de radio samen met Sanne, Mar, en Iris.

Laat je niet tegenhouden als je het spannend vindt, want zelfs dan maak je sprongen en leer je veel tijdens Madebyma. Als je niet kan wachten tot de volgende Madebyma, meld je dan aan op Madeby 020.

Het interview is te beluisteren op MaLive op precies 12:03.