Het mag weer. Een rondleiding.

DoorDirk

26 maart 2021

RONDLEIDINGEN BIJ MEDIACOLLEGE AMSTERDAM

Yes! Het is eindelijk mogelijk: in een kleine groep een rondleiding door onze school krijgen. Wil je graag bij ons studeren, maar wil je gewoon eerst even de sfeer op school proeven? Dit is dé mogelijkheid om even bij ons rond te lopen. Meld je hier aan.

Alle 14 mbo-opleidingen geven rondleidingen op de Contactweg, Condensatorweg of de Dintelstraat. De rondleidingen zijn kleinschalig en duren 30 minuten. De groepen zijn niet groter dan 5 personen. Even coronaproof door de school lopen, de klaslokalen binnengaan en onze huidige studenten aan het werk treffen.

Omdat we in kleine groepjes rondleiden, kunnen alleen geïnteresseerde studenten zich aanmelden. Ouders/verzorgers kunnen niet mee naar binnen. In de herinneringsmail een dag voor aanvang ontvang je nog even alle coronamaatregelen op een rij.