ADE van start – ook bij MaLive

DoorJackie Faijdherbe

16 oktober 2024

Het ADE is weer begonnen! Het Amsterdam Dance Event (ADE) is wereldwijd erkend als het grootste clubfestival voor elektronische muziek en muziekprofessionals. Elk jaar in oktober transformeert Amsterdam in het centrum voor muziekliefhebbers

Het evenement, van 16 tot en met 20 oktober, duurt vijf dagen en nachten, er komen meer dan 3000 artiesten samen op meer dan 200 locaties verspreid door de stad. In het totaal kan de bezoeker naar meer dan 1000 evenementen. Vorig jaar trok het festival een half miljoen bezoekers, een bewijs van de enorme aantrekkingskracht en diversiteit van het evenement.

Van alles wat

Grote podia zoals de Ziggo Dome en de Melkweg programmeren diverse spectaculaire shows met toonaangevende DJ’s en artiesten. Maar het ADE biedt ook een unieke kans om opkomend talent te ontdekken in intiemere settings.

Veel kleine bars en cafés nemen deel aan het festival en bieden gratis toegang, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Dit maakt het mogelijk om te genieten van talentvolle DJ’s zonder de noodzaak van dure tickets. Het Amsterdam Dance Event is niet alleen een plek om te feesten, maar ook een platform voor kennisuitwisseling en netwerken binnen de muziekindustrie. Een ervaring die geen enkele muziekliefhebber mag missen!

ADE op malive.nl en Salto.nl

Het ADE is ook volop te volgen via malive.nl, MaLive Radio en Salto.nl. Onze programma’s staan deze dagen in het teken van het festival. Je hoort reportages en we laten weten wat je niet mag missen. En via malive.nl lees je het laatste nieuws.

Salto is mediapartner van ADE. De zender zal deze dagen veel aandacht besteden aan ADE op zowel televisie (SALTO1) als de Radio (Radio SALTO) met bijzondere ADE programma’s en specials.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *