Wat speelt er deze week in school

DoorLuna Poortman

24 juni 2024 , ,

In deze rubriek lees je wat er allemaal speelt in school. Elke week kan je hier terugvinden wat voor activiteiten er allemaal in school worden gehouden.

Deze week

Donderdag 27 Juni is het MA-festival er! Dit is een evenement waar we trots op zijn omdat het de samenwerking tussen de opleidingen Filmacteur, MaMediaWinkel, Mediacredactiemedewerker, Mediaproducer, Medewerker creatieve productie en Podium- en evenemententechnicus laat zien.

En daar zouden we allemaal van moeten meegenieten! Daarom krijgen alle studenten, docenten en medewerkers van MA de kans om onderdeel te zijn van dit mooie evenement. You’re all invited!

De line-up

MAFestival bestaat uit 2 shows; 
een ochtendshow van 10.30-11.15 uur en een middagshow van 13.00 – 15.00 uur, verspreid door school.

Op het podium in Malunch treedt de talentvolle singer songwriter Dewi Frans op en in studio C0.65 knalt de rock coverband Needlewire het dak eraf. 
Op het binnenplein treden er maar liefst 2 DJ’s op; Gialy is de hoofdact en bouwt een zomers feest door afrobeats, dancehall en house door elkaar te mixen en de winnaar van de DJ contest Nigel sluit de dag af met een knal. 
Bovendien is alles live te volgen via Salto en MA Youtube.

Elke dag kan je weer luisteren naar de radio-uitzending van MaLive van 10:30 tot 14:00 met allemaal leuke nummers, het nieuws en veel leuke gesprekken

Ook is er elke dag in de middag een update over wat er nu hot is en wat er nu speelt in de wereld op malive.nl

Aankomende weken

Aankomende week sluiten veel studenten al het school jaar af.

Ook is aan komende week de diploma-uitreiking voor de derde en vierdejaars.

De officiële zomervakantie komt er ook bijna aan, 12 Juli zijn we allemaal vrij!