Jonge talenten schitteren bij Kunstbende!

DoorLouisah Ranzijn

20 juni 2024 ,

De Finale van de Kunstbende komt er aan. Zaterdag 29 juni, maar wat is dat eigenlijk? Kunstbende is een organisatie voor jongeren tussen de 13 en 19. Ze kunnen veilig en zonder oordeel het podium op. De negen categorieën waar de jongeren uit gekozen hebben zijn: Content, dans, DJ, beeldende kunst, fashion, film, muziek, schrijven of theater.

Jong talent in de schijnwerpers

Kunstbende is een geweldige kans voor jongeren om hun creatieve talenten te tonen en te ontwikkelen. Het biedt een platform waar ze zich kunnen uiten en groeien in verschillende kunstvormen. Door deel te nemen aan workshops en optredens krijgen de deelnemers waardevolle ervaring en leren ze nieuwe vaardigheden die hen kunnen helpen in de toekomst. Bovendien is Kunstbende niet alleen een wedstrijd, maar ook een gemeenschap waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten en zich gesteund voelen in hun passie voor kunst. Het is een plek waar creativiteit wordt gevierd en waar jonge talenten worden aangemoedigd om hun unieke stem te laten horen.

Jong talent in de spotlight!

Op de website van kunstbende vertellen ze dat de impact op de deelnemers vaak diepgaand is. Het kan hun zelfvertrouwen vergroten, hun artistieke vaardigheden versterken en hen inspireren om verder te gaan in de kunstwereld. Daarnaast opent Kunstbende deuren naar nieuwe mogelijkheden, zoals optredens, exposure en zelfs begeleiding voor een mogelijke carrière in de kunstsector. Het is een geweldige kans voor jongeren om te groeien en te schitteren in de kunstwereld.

bron: Madelief van Duijn (Leerling Mediacollege en loopt stage), www.kunstbende.nl.

Foto gemaakt door:  Jasper mol