Hoe haal je het Franse team onderuit?

DoorTim van Schie

19 juni 2024

Aankomende vrijdag speelt Nederland tegen Frankrijk. Heel veel mensen zeggen dat Nederland alleen zal winnen als ze de Fransen onderuit halen. Nu zijn wij van Ma-redactie benieuwd: hoe zouden studenten hier op het media college de Fransen onderuit halen zonder dat de scheids het ziet.

Giel (AV) “Ja dat is een goede vraag. Nou, ik weet toevallig dat de Fransen van croissantjes houden. Dus ik gooi gewoon croissantjes naar de zijlijn en dan gaan ze daar vanzelf op af. Mijn eindvoorspelling is 5-0 Nederland!

Tiffany (SSP)Een sliding dat het nog net lijkt alsof het per ongeluk ging. Mijn eindvoorspelling is 2-1 voor Nederland.

Noah (MR)Ik zou voor de wedstrijd een beetje laxeermiddel in de drankjes van de Fransen gooien. Dan gaan ze allemaal aan de schijt en zou ik vervolgens scoren. Mijn eindvoorspelling is 2-0 voor Frankrijk.

Floor (MR)Ik zou de Franse spelers ontvoeren. Gewoon niet op het veld laten komen. En mijn eindvoorspelling is 5-0 voor Nederland.